William Hill Poker giver USD 30000 bort i september

Der går ikke længe mellem at William Hill Poker lancerer store kampagner, og man må nu erkende at september måned heller ikke bliver undtagelsen. Her vil der nemlig blive givet intet mindre end $30.000 væk til cash game spillere, og der er også mulighed for at vinde komplette pakker til den kommende udgave af Irish Winter Festival. Der er derfor særligt god grund til at spille hos William Hill Poker i hele september måned, og så kan du med fordel kombinere denne flotte kampagne med de øvrige tilbud som udbydes.

Sådan deltager du

Ved at spille med i ægte penge spil eller turneringer hos William Hill Poker fra den 4. september til den 4. oktober deltager du automatisk i de ugentlige leaderboards hvor der er præmier til masser af spillere. De mest aktive spillere vil få del i de højeste præmier, og for hver $1 du bidrager med i rake vil 10 September Fest Point blive tildelt din stilling. Det er derfor nemt at være med, og du skal bare sørge for at få brugt en god sum tid på dit spil så du kan få så store præmier som muligt med fra kampagnen.

Spil stor bonus fri

William Hill Poker har et ekstra godt tilbud klar til de spillere som opretter en ny konto. Gør du dette og laver et indskud vil en 200 % sign-up bonus på op til €1400 blive sat ind på din konto, og så kunne du med fordel spille din bonus fri samtidig med at du presser dig frem i det store leaderboard. Der er desuden mulighed for at optjene en månedlig VIP bonus, så glæd dig over de mange fordele der findes hos William Hill Poker og opret din nye konto med det samme. Læs anmeldelse her.