Vind skattefrie penge med amerikansk fodbold

Hvis du har en gyldig sportsbetting konto hos Party Bets, så kan det være du er heldig at komme til at vinde gigantiske pengepræmier på amerikansk fodbold.

Ligesom med europæisk fodbold, så kan du naturligvis også oddse på amerikansk fodbold hos Party Bets. Det kræver selvfølgelig bare at du først og fremmest har en gyldig Party Bets konto, og at du har lavet dit første indskud så der er penge at spille for.

Hvis du ikke hverken er kunde hos Party Bets eller du allerede har lavet din første indbetaling endnu. Så skal du ikke være så ked af det. Faktisk så er det kun en kæmpe fordel, fordi det er ens betydende med at du stadig er kvalificeret til at få op til 1.000 kroner til at oddse for hos Party Bets.

Det forholder sig nemlig sådan, at alle der laver deres første indbetaling til deres nye konto. De er på forhånd godkendt til at få fordoblet deres første indskud med 100 % op til 1.000 kroner. Det slet ikke nogen særlig bonuskode, eller at du skal være i familie med kongehuset.

Du kan simpelthen kræve bonussen på dit glatte ansigt, bare du ikke tidligere har været kunde hos Party Bets eller har lavet en indbetaling til din konto før.

I samme øjeblik som du trykker på indbetal og laver dit første indskud, vil du modtage den store og skattefrie bonus. Bonussen bliver altså sat direkte ind på din spillekonto, samtidig med at dit eget indskud bliver registreret.

Hvis vi siger at du laver et indskud på 500 kroner, så vil du også få 500 kroner i sport bonus. Og hvis du indbetaler 1.000 kroner, så vil du kunne opnå den største bonus af dem alle, og få 1.000 kroner sat direkte ind på din konto.

Bagefter kan du eksempelvis vælge at spille på dagens amerikanske fodboldkampe, eller andre sportsbegivenheder du nu har lyst til at spille på.