Vind pakke til Deepstack Open 2011 hos William Hill Poker

Det er efterhånden ved at blive rigtig populært at afholde mindre live turneringer rundt omkring i Europa hvor spillere på de fleste takster har mulighed for at kvalificere sig. Således har vi set masser af store turneringer blive lanceret, og nu er William Hill Poker klar med en ny turnering som du nemt kan komme med til. Navnet er Deepstack Open, og William Hill Poker kan give dig en komplet pakke så du kan komme til den smukke ø Malta og dyste mod andre pokerspillere om masser af kolde kontanter.

Starter i oktober

Det hele finder sted i oktober måned hvor turneringen bliver spillet, og som navnet indikerer, vil turneringen bære præg af en dyb struktur hvor alle deltagere vil have masser af chips til at spille med så man stille og roligt kan finde de helt rigtige situationer at sende sin stack ind på. Foruden den glimrende struktur vil du også kunne glæde dig over at hver pakke vil inkludere alt lige fra indskud til hotelophold og lommepenge. Du skal således bare sørge for at vinde en pakke online hos William Hill Poker, og så kan du se frem til en overdådig ferie hvor du kan kombinere det fantastiske vejr med en fremragende pokerturnering.

Kvalificer dig nu

William Hill Poker afholder hver dag masser af kvalifikationsturneringer som du kan være med i, og de starter på helt ned til €2 i indskud. Med det lave indskud kan næsten alle være med, og måske kunne det blive din vej til en uforglemmelig rejse til en af de absolut mest interessante øer ved middelhavet.

Tjek de mange muligheder for hvordan du sikrer dig en pakke til Deepstack Open 2011 og besøg William Hill Poker med det samme. Nye kunder får desuden op til $2000 i bonus, så skynd dig at oprette dig.