Vind EUR 10000 i STT turneringer hos Paradise Poker

Der er netop kommet gode nyheder for de spillere der har en forkærlighed for Sit N Go turneringer. Paradise Poker har nemlig lanceret deres store Jackpot STT turneringer, og der er mulighed for at proppe €10000 i lommen hvis man skulle blive den heldige og dygtige vinder. Der skal kun vindes 6 turneringer i træk før at du kan kalde dig kongen af poker, og så kan du se det vanvittigt høje beløb blive sat ind på din konto. Der er derfor masser af chancer for at realisere drømmen og gå efter den helt store gevinst.

Ekstra præmier

Skulle du være på vej til at indløse den store jackpot, men alligevel må se dig slået i den sjette og afgørende turnering venter der en €200 ekstra bonus til dig. Det kræver at du ender på en anden plads i den sjette turnering, så der er mulighed for at få en lille trøstepræmie hvis man ikke skulle gå hele vejen.

Kører døgnet rundt

Disse særlige Jackpot STT turneringer kører døgnet rundt og lige så snart 10 spillere har tilmeldt sig til en turnering vil den starte. Derfor kan du forvente masser af action på bordene, og det er faktisk slet ikke så dyrt at være med som man ellers kunne tro. Prisen for at deltage i en af de udvalgte turneringer er nemlig kun på €10+€2 som er overkommeligt for langt de fleste pokerspillere.

Optjen bonus på samme tid

Du kan med fordel spille den store velkomstbonus hos Paradise Poker fri når du prøver en af de jackpot turneringerne, og så er det derfor muligt at blive ekstra godt belønnet. Tjek Paradise Poker ud allerede nu og så kunne du også spille din bonus fri mens du jagter præmien på €10.000 i den store jackpot.

Endvidere er Paradise Poker for øjeblikket vært for en dansk pokerliga