Vind en plads ved Unibet Open Riga hos Unibet Poker

Unibet Poker afholder i december måned årets sidste turnering inden for de spændende Unibet Open events. Turneringen finder sted i Riga hvor spillere fra hele verden vil mødes for at dyste mod hinanden i en stor No Limit Texas Hold’Em turnering hvor der er enormt høje præmier på spil. Allerede nu har du mulighed for at vinde en pakke til den sidste udgave af Unibet Open, og du har en helt særlig oplevelse at se frem til såfremt du skulle blive en af de dygtige vindere i de to ugentlige finaler som Unibet Poker afholder online.

10 sæder hver uge

For at give alle kunder hos Unibet Poker en god chance for at sikre sig en plads ved Unibet Open 2011 i Riga vil der hver uge blive uddelt mindst 10 komplette pakker til den spændende turnering. Dette tager sig ud i en søndagsturnering med 8 garanterede pakker samt en tirsdagsturnering hvor 2 pakker også vil være garanteret. Du kan spille med i så mange satellitturneringer som du overhovedet har lyst til, og skulle du vinde mere end en pakke til Unibet Open kan du vælge at bruge dine øvrige pakker til en af de andre turneringer som bliver spillet næste år.

Alt inkluderet

De heldige spillere som får fat i en af de mange pakker til Unibet Open i Riga kan glæde sig over at der er tænkt på alt mellem himmel og jord i forbindelse med den opkommende turnering. Hver pakke vil inkludere både indskud til turneringen, hotelophold, lommepenge og penge til flybilletter. Ydermere vil Unibet Poker også sørge for både morgenmad og aftensmad under hele opholdet.

Tjek derfor de mange fine muligheder for hvordan du kommer med til et af årets absolutte højdepunkter og vind din pakke online hos Unibet Poker nu!