Unibet Open finale flyttet til London

Den længe ventede finale på Unibet Open er blevet flyttet til London i sidste øjeblik. Turneringen, der skulle være foregået i Venedig, vil nu finde sted på det fashionable Grosvenor Victoria Casino, hvor spillerne kan nyde 4 dage i den engelske hovedstad med poker og byliv.

Unibet Poker har endnu ikke givet nogle konkrete grunde til flytningen, der dog næppe gør turneringen mindre attraktiv. Poker serien har før lagt vejen forbi London med succes, hvor hele 266 spillere deltog, et resultat der nærmest med sikkerhed bliver slået denne gang.

Mange danske spillere.

Med den nye destination kan antallet af danske spillere til Unibet Open London samtidig kun forventes at blive stort. Den korte flyvetur gør turneringen oplagt for danskerne, der i forvejen har gode resulter på Unibet Open touren.

For kun lidt under en uge siden kunne Dansk Poker Forbunds formand, Thomas Thang, således kalde sig vinder af Unibet Open Valencia, mens tidligere finaleborde i år tæller Bjarne ’Metalmania’ Hansen med en andenplads og Benjamin ’Bønne’ Jensen med en femteplads.

Kvalifikation.

Kvalifikation til den nye destination i London er begyndt og præmiepakkerne lyder på €3.200 til Unibet Open London. Disse kan vindes i den ugentlige søndagsfinale, hvor €275 er indskud for deltagelse. Du finder naturligvis daglige satellitter til denne finale, hvilke kan spilles for mellem €1 og €30.

Vind din plads ved bordet i London allerede på søndag ved at oprette en Unibet Poker konto her. Der gives imponerende €1.000 i bonus til nye spillere for minimum indskud, hvorfor du får lidt ekstra at forsøge med.