Trygt og sikkert spil hos Betway Poker

Efter at pokersider som Full Tilt Poker, Absolute Poker, UltimateBet og ikke mindst PokerStars blev ramt af den store krise i USA er mange begyndt at tvivle på hvor trygt og sikkert det er at spille online poker. Dem som er kritiske over for denne udvikling kan heldigvis glæde sig over at det kun var på grund af tilladelsen af amerikanske spillere at de pågældende udbydere fik fingeren i klemme. Det er nemlig ikke noget som nogle europæiske pokersider tillader, og derfor er det helt trygt og sikkert at spille hos de udbydere som har en licens til at udbyde poker i Europa.

EU licens og skattefri poker

Betway Poker er et særdeles trygt og sikkert sted at spille, og siden 2006 har pokersiden været en del af The Betway Group som står for mange store og succesfulde firmaer. Med en maltesisk spillelicens som er en af de strengeste man kan opnå er dette din garanti for at alt går efter bogen hos Betway Poker og både dine indestående samt spillet foregår som det skal.

Det er desuden helt lovligt at udbyde online casino og poker på Malta, så du kan være helt tryg ved at spille hos denne fremragende udbyder, og samtidig er det muligt at få en flot velkomstpakke hos Betway Poker der både indeholder en stor 200 % sign-up bonus og adgang til hele 3 freerolls af €500 i værdi per styk.

€750 i bonus til nye spillere

Helt op til $750 kan du spille fri i skattefri bonus, og så er det også blot en fordel at der findes så mange typer af poker som det er tilfældet hos Betway Poker. Du kan derfor i ro og mag nyde online poker som det skal være uden at bekymre dig om at dine midler eller andet er i overhængende fare.

Besøg Betway Poker og spil din bonus fri uden at bekymre dig om andet end at vinde stort.