Store value turneringer hos Everest Poker

Der findes masser af fede og store turneringer hos Everest Poker. Dagen lang er der mulighed for at spille med i en lang række af spændende events hvor du både kan spille med om store garanterede præmiepuljer eller realisere dine drømme og spille med i de største online og live turneringer.

Aktivitet dagen lang

Allerede fra tidlig morgen og til sen nat kan du finde et væld af spændende turneringer i mange formater som giver dig mulighed for at nyde flere turneringer på et og samme sted. Det store udvalg hos Everest Poker gør det særligt interessant for turneringsspillere at spille hos denne udbyder.

Ugens højdepunkt

Et af de absolutte højdepunkter for de store turneringsspillere er ubestridt den ugentlige $50000 turnering. Den koster kun $100+$9 at være med i, og lige nu har Everest Poker valgt at pumpe præmiepuljen op på $100000 så du kan spille med om dobbelt så mange penge for det præcis samme indskud!

Det skal dog ikke være en hemmelighed at de mange turneringer hos Everest Poker især henvender sig godt til spillere på de lavere niveauer som gerne vil spille med i turneringer der ikke er så dyre. Der findes masser af spændende garanterede og added turneringer hvor man for så lidt som $5+$0.50 f.eks. kan spille med om $500 i deres spændende Bankroll Bargain turnering.

Bonus til nye spillere

Hvis du også har fået blod på tanden og kunne tænke dig at oplevelse den særlige stemning som florerer hos Everest Poker så kan du også få fingrene i en lækker sign-up bonus på op til $500. Som et enestående tilbud har du mulighed for at få fat i de store bonusser for en indbetaling på bare $5, så der er noget for enhver smag hos denne fremragende pokerside.

Prøv en af de mange value turneringer hos Everest Poker og find ud af hvorfor tusindvis af spillere døgnet rundt vælger at placere deres spil lige netop her. Download Everest Poker.