Spil VPP Ring Games hos PokerStars

Som kunde hos verdens største udbyder af online poker optjener man automatisk spiller-point når man deltager i enten cash games, STT eller MTT turneringer om rigtige penge. Disse point kan man bruge til at købe lækre gaver i den store butik som PokerStars tilbyder, men som en helt ny feature kan man nu også spille VPP Ring Games hvor ens chips ved bordet er ens optjente point. På den måde kan man hurtigt optjene flere point og købe endnu større gaver i den store butik. Denne nye mulighed er endnu en god grund til at spille hos lige netop PokerStars.

Opret dig hos Poker Stars.

Alt hvad du skal gøre for at deltage i denne nye kampagne er at tilmelde dig via softwaren når du har oprettet dig som spiller hos PokerStars. Hvis du endnu ikke har en konto kan du lige nu få op til $600 i 100 % sign-up bonus helt gratis. Ved at benytte koden PSP7824 når du registrerer din konto vil du automatisk få tildelt din bonus når du indsætter penge for første gang.

Fra den 18. april til den 22. maj skal du optjene så mange point som overhovedet muligt, og så vil du blive en del af det store leaderboard der i sidste ende vil kaste over $50.000 af sig. PokerStars går endnu engang helt med frem når de saftigste kampagner skal laves, så det er absolut værd at kigge nærmere på denne spændende promotion.

Spil med i de nye Daily Bigs turneringer.

Udover denne nye kampagne kan man også spille med i de nye The Daily Bigs turneringer som har indskud fra $11 og op til $109. Du finder store garanterede præmiepuljer i disse turneringer og masser af lækre muligheder for både Rebuy og Add-on.

Opret dig hos PokerStars i dag og få din $600 poker bonus og mulighed for at deltage i denne spændende kampagne. Klik på billedet øverst i indlægget for at besøge verdenst absolut største pokerrum.