Spil med i The Daily Bigs hos PokerStars

Der sker hele tiden noget spændende hos PokerStars, og nu har verdens største udbyder af online poker netop lanceret et nyt program af spændende daglige turneringer der sikrer dig masser af action og seriøst store penge. Du finder hele 4 nye daglige turneringer i denne serie som varierer mellem $11 og $109 i indskud. Disse turneringer bliver spillet alle ugens 7 dage og det er bare med at registrere sig og spille med. Med indskud i alle niveauer og store garanterede præmiepuljer er PokerStars stadig det oplagte sted at spille online poker.

Daglige turneringer med store præmier.

Den første turnering koster $22 at være med i og garanterer flotte $25.000. Den næste er en af de større slags med et indskud på $109. I denne turnering vil der være $50.000 på højkant og det bedste af det hele er uden tvivl den sidste daglige turnering kaldet The Big $55 som garanterer $100.000 for blot $55 i indskud. Med disse spændende turneringer er der god grund til at man besøger PokerStars og spiller med når hundrede tusindevis af dollars står på højkant hver eneste dag. Du vil desuden få en lækker præmie hvis du prøver flere af disse The Daily Bigs turneringer.

Hvis du f.eks. deltager i The Big $55 turnering 3 gange vil du få en billet til SCOOP 2011 til en værdi af $55. Det er ligegyldigt hvor store eller små turneringer du spiller, men så længe du deltager i 3 af disse turneringer inden for 4 uger vil du blive krediteret en billet helt gratis. Det har aldrig været nemmere at få mere ud af ens spil med dette fremragende tilbud fra PokerStars.
Læg desuden mærke til at du stadig kan få din 100 % sign-up bonus på op til $600. Du skal bare registrere en ny konto og benytte koden PSP7824, så vil du få denne enestående bonus.

Spil The Daily Big her!