Spil med i den EUR 50000 Headhunter hos Fortune Poker

Fortune Poker inviterer hver måned pokerspillere fra hele verden til at spille med i deres store Headhunter turnering. Turneringen er som navnet lyder en speciel pokerturnering. Du vil nemlig tjene kontanter for hver spiller du slår ud af turneringen, og dermed behøver du ikke engang at komme blandt de sidste spillere for at få en stor præmie med fra denne  turnering.

Første søndag i hver måned.

Turneringen spilles den første søndag i hver eneste måned, og Fortune Poker garanterer minimum €50.000 i præmier. Dertil kommer bounty præmier som bliver lagt oveni. Dermed er turneringen yderst interessant, og vinderen kan gå hjem med omkring €9.000 når den sidste bounty præmie er uddelt og vinderen atter er kåret. Turneringen har også en særdeles god struktur der giver hver spiller hele 5.000 chips til at starte med. Hvert niveau varer 15 minutter, og dermed får du masser af poker for pengene når Fortune Poker hver måned inviterer alle danske pokerspillere til at spille med i dette brag af en pokerturnering.

Fin struktur.

Med et indskud på €80+€5 hører turneringen til i den dyre ende, men det bliver på alle måder opvejet af den store garanterede præmiepulje og den gode struktur du vil finde i den store Headhunter turnering den første søndag i hver måned hos Fortune Poker.

Gigantisk sign-up bonus.

Udover den spændende turnering kan du som ny kunde hos Fortune Poker også glæde dig over et yderst attraktivt tilbud. Alle nye kunder kan få en gigantisk sign-up bonus på hele 200 % og helt op til €1.000 i gratis penge. Dermed er Fortune Poker et godt valg til alle pokerspillere der er på jagt efter en solid bonus med lette krav til spilleren selv. Din bonus bliver udbetalt i rater af €10 der gør at du ikke behøver spille hele bonussen igennem på en gang.

Endvidere får spillere en rakeback aftale på 30%. Læs mere om rakeback.

Spil med i den store Headhunter turnering den første søndag i hver måned og få kolde kontanter for hver modstander du slår ud!

Få maksimum rakeback her