Spil gratis turneringer hos Everest Poker

Det kan være svært at tage springet fra for-sjov penge til ægte penge. Derfor har Everest Poker et fremragende tilbud til alle pokerspillere som har drømmen om at spille med rigtige penge, men endnu ikke føler de er klar til at indsætte penge selv. De fleste gratis turneringer er med rekord høje felter og gør det en smule svært at få en klækkelig præmie med fra turneringerne medmindre man kommer i top 3. Det har Everest Poker dog tænkt nøje over, og med deres fremragende tilbud kan du kvit og frit vinde kølige kontanter døgnet rundt i deres spændende Shasta Sit N Go Turneringer.

Indskud IKKE nødvendigt.

Du behøver ikke lave et indskud hos Everest Poker for at tage del i tilbuddet, og med intet indskud kunne dette nemt være din vej til at blive en ægte pokerspiller og spille med i de store turneringer. Shasta Sit N Go turneringerne har blot 10 pladser og en totalt præmiepulje på $ 10 cent, det lyder ikke af meget, og det er det såmænd heller ikke, men på grund af det markant lave antal pladser og muligheden for at vinde rigtige penge kvit og frit, bør man gå i gang med at spille disse turneringer og langsomt opbygge en bankroll til at spille med i de øvrige spændende turneringer hos Everest Poker der kræver at man betaler et indskud for at være med.

Byg en Bankroll hos Everest Poker.

Efter du har spillet med i de spændende Shasta turneringer, vil du også kunne spille med i deres såkaldte ’Sixty’ turneringer der spilles i Limit Hold’Em. I disse turneringer vil der være en præmiepulje på $ 60 cent og 20 seksmands-borde så snart blot 120 spillere har registreret sig.

Dermed har du alle muligheder for at opbygge en bankroll langsomt men sikkert uden at skulle have så meget som en krone op af lommen. Dermed er der ingen undskyldninger for ikke at starte sin karriere med at spille helt gratis poker hos Everest Poker.

Spil med i de daglige turneringer, opbyg en bankroll og prøv de mange spændende tilbud fra Everest Poker. Du kan læse mere om dette pokerrum som har rigtigt mange dårlige spillere ved at besøge denne anmeldelse af Everest Poker anmeldelse.