Spil 18 GSOP Online events hos Betsafe Poker

Det er noget ganske specielt der sker hos Betsafe Poker i den kommende tid. Her vil en ny omgang af Grand Series of Poker Online nemlig finde sted, og der er hele 18 turneringer på programmet i år. Det hele starter den 26. februar og løber frem til den 18. marts hvor den sidste og endelige event finder sted. I år byder GSOP VIII på et væld af NLHE turneringer blandt med Pot Limit Omaha, Fixed Limit Hold’Em og mange andre spændende varianter af poker. Det er derfor anbefalelsesværdigt at blive kunde hos Betsafe Poker inden det hele går i gang.

$3.250.000 garanteres

I år vil der være en samlet garanteret præmiepulje på $3.250.000. Dette beløb er fordelt over de 18 turneringer som finder sted, og prisen for at være med varierer fra $54 og helt op til $5000. Der er dog en ekstra ting der gør GOSP VIII ekstra sjov at være med i, og det er at hvis man vinder en af de mange events vil man få en gratis billet til deres Grand Slam finale. Sådan en billet har en værdi af $5000, og der er derfor endnu mere værdi i at være med i denne udgave.

GSOP Event 1

Hvis der er en af de mange GSOP events der er værd at ligge mærke til så er det den første af slagsen. I event 1 finder man nemlig en No Limit Texas Hold’Em Deep Stack Freezeout turnering der byder på hele $500.000 i garanteret præmiepulje og et indskud på bare $190+$10. Helt konkret giver det dig dobbelt så mange penge at spille med om som hvis du deltog i deres ugentlige ChampionChip turnering hvor der er $250.000 garanteret for den samme pris.

Læs mere om GSOP VIII Online og besøg Betsafe Poker nu.

Spil hos Betsafe. Klik her!