Sikre transaktioner hos Mermaid Poker

Hos Mermaid Poker kan danske pokerspillere glæde sig over at ejerne bag siden har valgt at indgå et samarbejde med det verdenskendte firma Webdollar.

WebDollar sikkerhed

Webdollar(EntroPay) har i mere end 10 år stået for millioner af transaktioner online, og deres gode omdømme og høje sikkerhed er din garanti for at dine penge altid er i trygge hænder. Webdollar giver dig mulighed for at lave indskud og udtræk med en bred vifte af betalingsmuligheder, og derfor kan det varmt anbefales at spille hos Mermaid Poker da deres sikkerhed er helt i top.

24 timers support

En anden fordel ved at spille hos Mermaid Poker og benytte Webdollar er at deres medarbejdere står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet hvis du måtte have spørgsmål eller problemer med dine udtræk eller indskud. Med den hurtige og altid gode kundeservice slipper du for at bruge timer på at løse små problemer som med Webdollar og Mermaid Poker giver dig ro til at nyde spillet og ikke bekymre dig om de små detaljer.

Visse pokersider benytter deres egen cashier, og det kan på det kraftigste anbefales at spille steder hvor selvstændige firmaer står for alle transaktioner. På den måde er dine penge også sikre hvis den pågældende udbyder mod alle odds skulle få problemer med deres produkt.

Mermaid er sikkert og skattefri

Hvis du leder efter et godt og trygt sted at spille online poker er Mermaid Poker et glimrende valg. Den danske pokerside er ejet og drevet af ivrige pokerspillere fra Danmark som alle sætter spillerne i første række og tilbyder et glimrende produkt med mange kontante fordele.

Få din sign-up bonus idag

Nyd online poker i sikre og trygge rammer hos Mermaid Poker og få din sign-up bonus i dag på op til €1000. Alle gevinster og bonusser hos Mermaid Poker er 100 % skattefrie, så besøg Mermaid i dag og få din bid af kagen.