PokerStars giver dig USD 600 poker bonus

Er du endnu ikke kunde hos PokerStars burde du lave en konto hos deres fantastiske pokersite. PokerStars har eksisteret siden tidernes morgen, og gennem et væld af saftige promoveringer og vanvittigt store turneringer er sitet nu den suverænt største udbyder af poker på internettet. I og med at PokerStars er det ubetinget største pokersite nogen som helst steder kan de også give dig en lang række spændende tilbud som øvrige sider ikke kan give. Det omhandler blandt andet verdens bedste sign-up bonus, et fremragende VIP program og de absolut bedste turneringer.

Stor sign-up bonus.

Ved at blive kunde hos PokerStars kan man få op til $600 i bonus ved at benytte koden PSP7824 når man registrerer sin nye konto. Det er vigtigt at benytte den specifikke kode når man opretter sin konto for at være sikker på at man kan få den store bonus. En af de mange gode grunde til at oprette sig hos PokerStars er det enormt store udvalg. Det er ganske enkelt umuligt at finde et andet sted at spille poker på internettet der har så mange aktive spillere. Det gør logisk nok også at du vil kunne finde det største udbud af spil hos PokerStars, og de mange spillere gør at PokerStars hver eneste dag garanterer millioner og atter millioner af dollars i garanterede præmiepuljer.

Fine tilbud hos Poker Stars.

Man bør som pokerspiller have en konto hos PokerStars da de har klart flest tilbud og ofte kører specielle freeroll turneringer for forskellige lande. Desuden kan PokerStars hver uge byde dig velkommen til den største ugentlige online turnering når Sunday Million bliver spillet og $1.500.000 minimum bliver delt ud blandt de bedste spillere.

Sørg for at lave en PokerStars Download som spiller hos PokerStars og benyt koden PSP7824 og du vil modtage en 100 % sign-up bonus på op til $600.

Få poker bonus her!