Online Sommer Festival hos Betway Poker

Bare fordi sommeren så småt er ved at være forbi betyder det ikke at hedeslag ikke er noget der stadig finder sted. Betway Poker har nemlig valgt at garantere €615.000 i deres store Summer Festival som vil foregå online på deres pokerrum mellem den 26-29. august. Kampagnen er opdelt i forskellige turneringer med store garanterede præmiepuljer, og for dem som ikke har råd til at købe sig direkte ind er de muligt at vinde et sæde gennem deres såkaldte ”Multi Event” satellitter som koster bare €9+€1 at være med i.

Masser af events

Der er masser af spændende events på programmet, og særligt 3 af dem skiller sig ud fra de øvrige. Til at starte med er det deres €20.000 garanterede Short Handed turnering vi har i kikkerten. Her kan du være med for bare €55+€5 og hver spiller vil starte med flotte 3.000 chips. Hvert niveau varer 15 minutter og dette er især en turnering der egner sig godt til No Limit Hold’Em spillere som praktiserer Short Handed formatet i cashgames.

Lækkerbisken for Omaha spillere

Længere henne i rækken finder vi en sand lækkerbisken for Omaha spillere. Der vil nemlig blive spillet en €10.000 garanteret PLO turnering hvor det som den anden turnering også koster €55+5 at deltage. Hvis du skulle blive elimineret fra turneringen inden for den første time må du foretage et enkelt rebuy så du har en chance mere for at vise dit værd og forhåbentlig ende som vinder.

PLO turneringen giver desuden alle deltagere mulighed for at foretage et add-on der giver dig 5.000 ekstra chips for en pris på €30 uden gebyr.

Halv million garanteret

Til sidst er det deres vanvittige €500.000 garanterede turnering som må siges at stå højt på ønskelisten. Dette bliver et intenst forløb der sikrer vinderen mindst 900.000 danske kroner, og der er masser af satellitturneringer til denne kvartalsturnering hos Betway Poker.

Spil med i Online Sommer Festival hos Betway Poker og vind stort af de €615.000 som er garanteret!