Online pokeren bliver mere og mere populært – Del 2

Det der har gjort især online pokeren så interessant og populært hos pokerspillerne, er helt sikkert først fremmest fordi det er så let tilgængeligt som det er. Du kan sidde hjemme i din stue i Skive og spille mod spillere fra Las Vegas eller Moskva uden at skulle rejse dig fra din stol og flyve i flere timer til den anden side af jorden.

Du kan spille online poker når du har lyst.

Samtidig har du som online pokerspiller også altid mulighed for at spille, når du har tiden og lysten til det. Modsat i gamle dage hvor man kun kunne spille på de lokale casinoer, som i øvrigt ikke altid var indenfor rækkevidde, kan du i dag logge på klokken 4 om natten og spille et par hænder, hvis du har lyst til det, eller klokken 11 om formiddagen for den sags skyld. Online pokeren står aldrig stille og der er ingen lukketider der skal overholdes, hvilket er perfekt for det moderne menneske i dag, der hele tiden har travlt og skal få tingene til at passe sammen på bestemte tidspunkter.

Spil på flere borde på en gang.

Muligheden for at kunne sætte sig i en turnering, når man har lyst, og muligheden for at sætte sig i så mange turneringer på samme tid, som man har lyst og overskud til, gør naturligvis også at online pokeren kan være at foretrække frem for live pokeren. Det vil aldrig være fysisk muligt for dig at deltage i både 3 cashgame borde og 4 turneringer på samme tid, hvis du skulle praktisere det i det virkelige liv. Derfor har online pokeren som sagt en hel del fordele, som live pokeren aldrig nogensinde vil kunne leve op til og derfor vil der altid være et marked for online pokeren.

Poker bonus og rakeback.

Det er naturligvis også gået op for folkene bag pokerrummene, at de skal satse stort på at hverve sig kunder til deres pokerrum, hvilket man også kan mærke bliver mere og mere intenst med f.eks. poker bonus og rakeback. For bare 5-6 år siden kunne man ikke se en eneste poker reklame i dansk tv eller i et dansk magasin, hvilket man gør næsten hver eneste dag i dag. Den mere og mere aggressive markedsføring fra pokerrummene har helt klart også fået flere til at åbne øjnene op for online pokeren, sammenholdt med at flere og flere er begyndt at tale mere åbent om at de er pokerspillere på et eller andet plan.

Pokeren er med andre ord kommet for at blive og især online pokeren, som bliver mere og mere populært for hver dag der går.