Online pokeren bliver mere og mere populært – Del 1

Online pokeren har igennem de sidste 5-6 år oplevet en enorm vækst , og det virker som om at denne tendens fortsætter i fremtiden. Dels skyldes den stigende popularitet den øgede medie dækning det har fået, siden TV2 Zulu første gang sendte en udsendelse fra WPT, hvilket man kan sige var et af omdrejningspunkterne for mange danskers interesse for pokeren generelt. Sidenhen er flere og flere tv kanaler begyndt at sende de populære pokerudsendelser fra de store live events, som er med til at give flere nye pokerspillere blod på tanden.

Eastgate, Kongsgaard, Hansen og Jørgensen.

 Det har naturligvis også haft noget at sige at mange danske pokerspillere sidenhen er blevet så dygtige, at de er begyndt at gøre sig på den internationale pokerscene. Man kan bare nævne Peter Eastgate som vandt WSOP ME, Søren Kongsgaard som blev nr. 3 ved Grand Final i Monte Carlo og naturligvis den gamle rotte i faget Gus Hansen, som uden tvivl også har en stor del af æren for at pokeren har fået sin fremvækst her i Danmark. Nu hvor en anden kendt dansk poker profil Theo Jørgensen har skrevet kontrakt med verdens største pokerrum, PokerStars, vil det helt sikkert også være med til at give pokeren et ekstra skub i den rigtige retning.

Pokerboomet startede i 2003.

Mange er garanteret blevet fascineret over de mange penge det er muligt at vinde i pokeren. Dette er ikke mærkeligt, når man først ser på folk som Chris Moneymaker tilbage i 2003, der kunne komme som fuldstændig ukendt pokerspiller ind fra gaden og vinde WSOP ME via en $40 satellit. Helt sikkert noget der giver ekstra håb for alle de nye pokerspillere, der aner chancen for måske en dag at scoope den store gevinst.

Læs mere i næste uge om populariteten og et bud på hvorfor tiden ser lys ud for online poker.