Om

At studere poker er det som kræves for at blive dygtig til spillet. Det kræver ikke specielt meget for at lære reglerne for poker men det kræver til gengæld en del erfaring, tænkning og studie for at blive en habil pokerspiller. Der er mange finesser som skal forædles og samtidigt er der masser af andre ting som skal overvehes i forhold til hvor man skal spille.

Her på siden findes du anmeldelser af de bedste pokerrum og de tilbud som de giver fra tid til anden. Der er ganse enkelt ingen grund til kun at spille hos et enkelt pokersite når nu der findes et utal af valgmuligheder som alle giver forskellige tilbud. Som almindelig hobbyspiller kan man ikke løbe rundt og lede efter de bedste tilbud og derfor er oversigter som denne der tilbydes her på siden et yderst brugbart værktøj når man skal finde sit foretrukne spillested og ellers fordele sit spil der hvor der er de bedste tilbud.

PokerStars bonussen er dog værd at tage mod uanset. Dette fordi det dels er verdens største pokerrum men også fordi bonussen faktisk er blandt de absolut bedste at frispille. Det kan du læse mere om på siden PokerStars bonus