Nyt InterTwined rake race hos Inter Poker

Der er ikke så meget nyt i at der bliver afholdt et rake race hos Inter Poker, for dette er faktisk ved at være en månedlig tradition, men nu har Inter Poker så valgt at lancere et nyt koncept kaldet InterTwined Rake Race.

Forskellen på dette og de øvrige rake races er at du vil optjene ekstra point til det store leaderboard for hver gang du raker 5 hænder, og derfor kan du nu endnu hurtigere indtage førerstillingen og blive den dygtige vinder der løber af sted med €1600 i førstepræmie.

Top 20 får præmier

De 20 spillere hos Inter Poker der i perioden 1-31. december optjener flest point ved at bidrage med rake vil modtage en kontant præmie, og der er altså som sagt €1600 til vinderen af denne kampagne. Den mindste kontante bonus du kan modtage via dette tilbud er på €50, og det er alligevel på den pæne side af 350 kroner som også må siges at være værd at tage med i sine overvejelser.

Leaderboardet bliver opdateret hver eneste dag på deres hjemmeside, så du kan altid følge med i hvordan du ligger placeret i den endelige stilling.

Registrer en konto og deltag

Vil du gerne være med i dette helt nye rake race så skal du bare oprette en konto hos Inter Poker og gå i gang med at optjene FPP point. For hver €0.25 du bidrager med i rake vil du modtage 1 point til leaderboard stillingen, og du får altså 1 point ekstra for hver gang du har spillet 5 raked hænder.

Benyt dig desuden af den store velkomstbonus når du tilmelder dig Inter Poker og så kan du spille op til €1000 fri imens du deltager i denne lækre kampagne.

Vi ses til masser af action og heftige præmier i december måned hos Inter Poker.

Få Inter Poker bonus her!