Nye interessante HU turneringer hos Betsson Poker

For dem der er glade for heads-up turneringer er kommet gode nyheder hos Betsson Poker. Her har du nu nemlig mulighed for at spille med i en særlig slags Dobbelt Shootout turneringer, hvor fire spillere vil spille mod hinanden om en præmie. Til forskel fra normale heads-up turneringer vil du i dette format skulle kæmpe mod 3 andre spillere, og hvis du ender med at stryge til tops vil dit indskud blive firdoblet og give dig en klækkelig gevinst. Er du derfor god til at spille heads-up poker, kan Betsson Poker give dig muligheden for at maksimere dine gevinster.

Shootout format

Hver af disse turneringer bliver spillet når fire spillere tilmelder sig. Herefter vil 2 borde blive startet, hvor man spiller normal heads-up poker. Når en spiller i hver turnering er blevet besejret vil finalen være en realitet, og det er her at vinderen af den endelige finale vil kunne proppe masser af penge ned i foret. Med dette format er heads-up poker både blevet sjovere og mere indbringende, og det bedste af det hele er at indskuddene findes i alle tænkelige klasser.

Fra $1 og op til $200

Disse Shootout turneringer findes fra $1 og helt op til $200 i indskud, og det betyder at du kan spille med i en af dem på lige præcis det niveau som du ønsker. Dette er med til at øge underholdningen markant, så hvis du er en haj til heads-up poker, bør du uden tvivl tage et nærmere kig på disse særlige Shootout turneringer, som du kun finder hos Betsson Poker.

Start dit spil hos Betsson Poker med det samme og du vil også få op til $2000 i bonus, som du kan spille fri imens du spiller disse turneringer dagen lang.

Opret en Betsson Poker konto nu!