Nyd skattefri poker hos Classic Poker

Skattefrie gevinster i poker er noget som er særdeles dejligt at få fingrene i, men det er dog de færreste udbydere af online poker som har et bindende svar fra SKAT om at alle gevinster, bonusser og rakeback er skattefrit. Hos det danske ejede site Classic Poker er du garanteret skattefrie gevinster i form af der er søgt et bindene svar hos skattevæsnet som dokumenterer at alt hvad du har vundet er helt og aldeles skattefrit. Med dette bindende svar er du klar til at spille skattefri online poker og glemme alt om at aflevere dine gevinster til skattefar.

Personlig kundeservice

Classic Poker har på mange måder et enestående produkt som indeholder en lang række fordele for danske pokerspillere. Som en af de eneste sider i Europa kan du nyde godt af personlig kundeservice døgnet rundt samt et hav af lækre turneringer og cash games. Endvidere laver dette pokerrum nogle fine promotions som eksempelvis udlovning af coaching med poker proen Asger Boye.

200% sign-up bonus

Nye kunder kan desuden få en lækker sign-up bonus når de laver en konto hos Classic Poker, og med en bonus på hele 200 % af dit indskud kan du få dig en €1000 bonus ved blot at indsætte €500. Desuden får alle spillere hos Classic Poker automatisk 30 % i rakeback såfremt at spilleren raker for €100 i den forløbne måned.

Classic Poker hjælper dig

Foruden den fremragende kundeservice, skattefrie poker og store bonusser er Classic Poker også behjælpelige med skattemæssige ting der vedrører dit spil. Hvis du skulle blive kontaktet af skattevæsnet vedrørende dine gevinster tager Classic Poker sig af alle detaljerne og formidler dine oplysninger så du kan spille poker i ro og fred.

Nyd at spille online poker hos Classic Poker og vær sikker på at alt hvad du vinder eller får udbetalt i form af bonusser og rakeback er 100 % skattefri. Besøg Classic Poker og få op til €1000 bonus når du laver dit første indskud.