Ny kampagne for cashgame spillere hos 24h Poker

Der er netop kommet særdeles gode nyheder til småspillere hos 24h Poker. En ny kampagne i giver spillere på de laveste niveauer i cash games muligheden for at vinde en del af €2500 hver eneste uge. Alt hvad man skal gøre er at optjene så mange VIP point som muligt i de fire forskellige perioder, og når den samlede stilling er gjort op vil de mest dedikerede og aktive spillere modtage en stor kontant belønning. Så nemt kan det gøres, og det gør 24h Poker til et fænomenalt godt sted at spille poker.

Spil på NL4 og op til NL50 tæller

Alle kunder hos 24h Poker som spiller med i de forskellige cash games i juli måned på taksterne €0.02/€0.04 og op til €0.25/€0.50 vil få deres optjente VIP point til at tælle med i det samlede leaderboard som bestemmer hvem der vinder de mange penge hver eneste uge. Siden at kampagnen er inddelt i fire separate perioder er det langt nemmere at vinde en stor præmie end hvis det var en månedlig promotion hvor det ofte kan være svært at hale ind på de spillere som bruger mange timer på at spille sig til tops.

24h størst og med bedste promotions

Endnu en stor fordel ved denne lækre kampagne er at det kun er for udvalgte udbydere på Entraction netværket. Det er derfor ikke alle sider der kan være med i dette tilbud, så det er uden tvivl en god ide at vælge 24h Poker for eftertiden. Deres mange promotions gør det ganske enkelt til den mest attraktive side på dette store netværk, og der er masser af andre gode grunde til at de har så mange spillere som det er tilfældet.

Du vil nemlig som ny kunde kunne få op til €500 i sign-up bonus og frit vælge mellem 30 % i rakeback eller op til 45 % i VIP cashback.

Gå ikke glip af dette tilbud hos 24h Poker og vind stort hver uge i hele juli