NordicBet Poker Rakeback

nordicbet_poker_bord

Det er svært at opdrive en god, solid rakeback-aftale i det danske pokermarked nu om dage, men med NordicBet Poker rakeback får du 30%, hvis du kan opfylde nogle ganske simple krav til din rake, nemlig at du har betalt minimum €30 rake i den forgangne uge. Raker du f.eks. for €100 på en uge, får du altså €30 tilbage i næste uge. Så simpelt er det!

Dette system kalder NordicBet Poker for “Nordic Guld belønninger”, og som du kan se i skemaet herunder, er der allerede rakeback at hente fra det første loyalitetspoint er optjent. Kun få – hvis overhovedet nogle – steder er det nemmere at komme til tops i rakeback-systemet end hos NordicBet Poker, og de kontante belønninger er både prompte og lukrative:

nordicbet_loyalitetsprogram

 

Godt gang i den hos NordicBet Poker

NordicBet Poker har ikke sin egen poker software i den forstand, at du udelukkende spiller mod andre NordicBet-spillere. For at sikre, at der er så mange modspillere som muligt ved bordene, “lejer” NordicBet sig ind på MPN-netværket, hvor også en lang række andre udbydere lejer sig ind. Det betyder, at man deler spillerpuljen med andre bookmakeres- og casinoers pokerrum, hvilket garanterer, at der altid er gang i den ved bordene.

MPN-netværket er ét af verdens største pokernetværk, og derfor finder du selvfølgelig også både lukrative pokerturneringer med flotte præmiepuljer, samt cash games i alle størrelsesordener og genrer. Selve softwaren kører rigtigt lækkert, hvilket også har gjort MPN-netværket til et af de foretrukne blandt seriøse og professionelle pokerspillere. Der er et hav af indstillinger i menuen som du kan gøre brug af, for at skræddersy lobbyen og pokerbordene til at se ud, som du foretrækker. Specielt ved bordene har du flere muligheder for at designe layout som du har lyst til, og efter vores mening, er dette en af de mest velfungerende pokerplatforme indenfor online poker i dag.

NordicBet udmærker sig også ved, at have flere promotions og tilbud målrettet nye spillere, hvilket deres let-overskuelige rakeback-program understøtter. Men allerede når du ankommer hos NordicBet Poker får du en super svedig poker bonus med på vejen, som ikke er indskudsbetinget. Du kan indbetale et valgfrit beløb at spille for, og det er i stedet din bonuskode som afgør, hvor stor en bonus du får.

Hos NordicBet Poker udbetales bonussen på én gang, nemlig når hele omsætningskravet er mødt, og derfor er det vigtigt, at du ikke vælger en større bonus end du kan nå at spille fri. Hos BonusRiders har man begået en glimrende anmeldelse af NordicBet Poker bonus, hvor du kan læse meget mere om poker bonussen hos NordicBet, og dermed sætte dig ind i, hvordan det hele foregår, inden du aktiverer din bonus med din valgte bonuskode.

nordicbet_poker_lobby