NordicBet Poker Bonus

NordicBet Poker har et enestående produktnår det kommer til online poker, og du har som spiller rig mulighed for at mærke gavmildheden hos denne gode udbyder.

Valgfri poker bonus

Få en af de store valgfrie bonusser som man får tilbudt når man opretter en konto og indsætter penge. Du kan enten vælge at få €25 direkte ind på din konto så snart du har indsat penge, eller få en normal sign-up bonus der er på op til €1000. Hvad enten du vælger de €25 eller op til €1000 i sign-up bonus er du godt klædt på til at spille poker og få lidt ekstra penge for det.

Få op til 50% i direkte rakeback

Netop nu har NordicBet Poker valgt at give deres spillere endnu mere tilbage for deres spil, og det betyder at du sommeren igennem kan få op til 50 % i direkte rakeback. Du skal rake for mindst €500 ugentligt for at få 50 % i rakeback, men så kan du også se frem til en af markedets bedste aftaler på et skattefrit pokersite.

Nordicbet Poker har hjemme på Microgaming netværket som har været et af de mest foretrukne netværk for danske pokerspillere igennem mange år, og der er rig mulighed for at spille cash games, STT og MTT turneringer hver eneste dag.

Info om €1000 bonussen

Hvis du vælger den store €1000 sign-up bonus har du hele 60 dage til at optjene 15.000 point, og når dette er gjort vil der blive indsat €1000 på din konto. Det er mere end 7000 kroner i gratis penge, så det er en god mulighed for at få kastet lidt penge i nakken ved at gøre det man elsker mest – at spille online poker.

Opret dig gratis hos NordicBet Poker og få enten €25 med det samme eller op til €1000 i bonus samt muligheden for at få 50 % i ugentlig rakeback.