Modtag rakeback hos WPT Poker

Rakeback er en uhyre vigtig ting at have hvis man spiller online poker. Dette er nemlig den absolut bedste bonusordning som man kan få, og hos WPT Poker giver de dig også mulighed for at få rabat på dit spil. Her finder du nemlig et identisk VIP program med det som tilbydes hos Party Poker, og det er derfor muligt at få op til 50 % i rakeback ved at købe bonusser for ens optjente point. Hvor meget du kan få ud af dette VIP program, afhænger af hvor mange point du optjener månedligt eller kvartalsvis.

Godt for alle

Ligegyldigt om du spiller højt eller lavt er dette VIP program en god ting at tage del i, for selv den mindste besparelse tæller også med, og hvis man vælger at være ihærdig med spillet kan man få op til $50.000 i kontant beløb samt $75.000 i poker bonus som Palladium Elite spiller. Det er selvfølgelig ikke alle der kan klare dette krav, men der er også mulighed for f.eks. at få $120 i kontanter samt $200 i bonus for bare 3000 optjente point. Du bestemmer helt selv hvilke bonusser du vil have, og det er kun mængden af point der sætter grænsen.

Få $100 i bonus

Har du mod på at prøve kræfter med WPT Poker og deres fantastiske VIP program er det bare med at komme i gang. Du kan som ny kunde få op til $100 i bonus når du registrer en ny konto, og denne bonus bliver ikke trukket fra den rakeback du opnår via deres loyalitetsprogram. Husk desuden at det også er her du finder de bedste satellitturneringer til alle fremtidige WPT events, så gør dig selv en tjeneste og tjek de mange tilbud der findes hos WPT Poker med det samme.