Mermaid Poker afholder Highroller turnering

Tirsdag er den dag i hver uge hvor en særlig turnering bliver spillet online hos Mermaid Poker. Navnet er $50.000 Highroller, og der er lagt op til en turnering i særklasse for dem der ønsker at være med.

Turneringen har nemlig en fremragende dyb struktur der giver alle deltagerne 10.000 chips, og hvert niveau varer 15 minutter. Det er derfor de tålmodige og erfarne spillere der automatisk her har en fordel, og derfor bør du også prøve kræfter med denne.

Prisen for at deltage lyder på $500+$25, og selvom det kan lyde af meget bør det dog ikke skræmme dig helt væk.

Der er nemlig et væld af satellitturneringer der kan sikre dig en plads i eventen.

Kom billigt med

Mermaid Poker afholder hver tirsdag et hav af satellitturneringer som starter på $5+$0.50 og opefter. Man kan derfor være med i denne lækre turnering for få midler, og det er således værd at kigge nærmere på udvalget af kval-turneringer.

Selve Highroller turneringen spilles i det sædvanlige No Limit Texas Hold’Em Freezeout format, så det er ikke en ukendt variant af poker man her vil skulle konkurrere i.

To netværk med 1 konto

Mermaid Poker har for nylig allieret sig med Ongame netværket, og det betyder at du nu har adgang til to af de bedste pokernetværk med en og samme konto.

Der er desuden en rigtig flot bonus i vente for dem der ønsker at prøver kræfter med den nye del af Mermaid Poker.

Man kan nemlig få helt op til $2500 i bonus, og dette gøres ved at man indtaster koden POKER2500 under ens første indbetaling.

Sørg derfor for at du kommer med til den næste udgave af $50.000 Highroller, og indkasser den store velkomstbonus på op til $2500.

Hold desuden øje med de mange øvrige kampagner der kører konstant hos Mermaid Poker.

Deltag i turneringen her