Ladbrokes Poker Player Club

Visse udbydere tilbyder enten bare en bonus eller en rakeback aftale, men sådan er det heldigvis ikke hos Ladbrokes Poker. Spillere hos Ladbrokes Poker er nemlig specielle, og de skal selvfølgelig have de bedste omstændigheder for deres spil, og det er grunden til at Ladbrokes Poker Player Club findes.

Velkomstpakken

Som kunde hos Ladbrokes Poker vil du kunne få fingrene i en stor velkomstpakke der giver både en stor bonus, rakeback og adgang til store freeroll turneringer. Du kan få op til 5.500 kroner i bonus ved at spille hos Ladbrokes Poker, så spild ikke tiden og få dig en konto hurtigt og nemt.

Gennem den store Ladbrokes Poker Player Club kan du få op til 50 % i ugentlige rakeback på dit spil samt adgang til store VIP turneringer. Hvert kvartal vil de flittigste pokerspillere hos Ladbrokes Poker blive inviteret med til €10000 i præmiepuljen. Turneringen har som regel ikke besøg af mere end 100 spillere, så det er endnu en god grund til at spille hos Ladbrokes Poker.

Mellem 30% og 50% rakeback

Hvis du som ny kunde hos Ladbrokes Poker indbetaler penge til din konto vil en bonus på op til 5.500 kroner blive overført til din konto, og det nye rakeback system giver dig muligheden for at få 50 % i rakeback på dit spil hvis du raker for $750 eller mere om ugen. Aldrig har man kunnet få så meget i rakeback hos Ladbrokes Poker, så der er rig mulighed for at øge ens spil ved at besøge den britiske bookmaker og spille online poker.

Ladbrokes Poker lancerede desuden en lang række nye store turneringer fra kort tid siden hvor man blandet kan spille med om en garanteret præmiepulje på svimlende €500000 hvert kvartal.

Besøg Ladbrokes Poker og bliv en del af den store Player Club og så kan du også få op til 5.500 kroner i bonus og 50 % rakeback! Lav din konto ved at besøge www.rakeriders.dk/ladbrokes-poker-rakeback