Kundeservice hos Paradise Poker

Som pokerspiller kan man ofte være nød til at kontakte ens udbyder med henblik på eventuelle spørgsmål eller problemer, og hos Paradise Poker har valgt at gøre det til en nem sag. De har nemlig valgt at bruge øgede ressourcer på at du kan blive hjulpet i en fart, og derfor kan du både kontakte dem via e-mail, live chat og på deres gratis danske telefonnummer. Alle muligheder er derfor åbne hvis du har spørgsmål til denne udbyder, og det er faktisk en ret vigtig ting nu om dage. Det er nemlig ikke alle pokersider der yder så god en service som det er tilfældet her.

Snak på dansk

Med det danske telefonnummer er du kun et enkelt opkald fra at tale med de søde mennesker i deres kundeservice som alle vil være af dansk oprindelse. Du kan derfor formulere dig og blive svaret på dansk, og det er virkelig en lækker detalje. Siden at nummeret er gratis at benytte sig af, vil man desuden ikke blive pålagt opkaldet på ens regning. Man kan desuden også ringe dem op uden taletid på ens mobiltelefon, så du kan altid komme i kontakt med Paradise Poker.

Åbningstider

Paradise Poker har åbent for deres danske telefonnummer mandag – fredag 10.00-18.30. Lørdag og søndag er der åbent fra 11.00-18.30. Ugen ud har du derfor muligheden for at snakke med dem og få stillet dine spørgsmål, og det er med til at bidrage til fordelene ved denne udbyder.

Er du ikke meget for at snakke i telefon kan du i stedet benytte deres live chat som både er en nem, hurtig og sikker måde at få kontakt på. Vil du derfor spille et sted hvor du altid kan blive hjulpet, så bør du vælge Paradise Poker. Opret din konto nu og få en 200 % bonus ved at indtaste koden RR1000 under dit første indskud.

Opret din konto her