Kom med til WPT Grand Prix hos Party Poker

Det er snart ved at være tid til en ny omgang af WPT Grand Prix i Paris. Sidste år så vi hvordan Theo Jørgensen udslettede alle sine modstandere og langt om længe kunne løfte trofæet i denne stjernspækkede turnering som har ry for at være en af de bedste større live turneringer i hele Europa. Christian “Frimærket” og Henrik Witt har også begge haft stor su

Tid til WPT Paris

Nu er det ved at være tid igen, og Party Poker vil rigtig gerne se dig repræsentere de røde og hvide farver ved den grønne filt i Paris. Derfor har du mulighed for at vinde en pakke til en værdi af $15000.

Party Poker opkøbte i sin tid ejerskabet bag World Poker Tour, og derfor kan du eksklusivt vinde store pakker til de forskellige WPT turneringer hos dem. Fra den 20. juni og frem til den 21. august har du muligheden for at sikre dig dit sæde til den store turnering i Paris, og hver pakke inkluderer alt hvad du måtte have brug for når titlen i Paris skal forsvares.

En WPT pakke er $15.000 værd

Hver pakke inkluderer $10800 i Main Event indskud, $2200 til hotelværelse samt $2000 i lommepenge. Party Poker vil desuden tilbyde alle deres kvalificerede spillere deres verdenskendte værtskab under hele WPT Grand Prix Paris.

Hvis du kunne tænke dig at komme med til en af årets absolutte højdepunkter inden for poker verden så kunne det være du skulle gå i gang med at spille med i de forskellige satellitturneringer som kører hver dag hos Party Poker. Med lidt held og en god portion færdigheder kunne du meget vel være på vej til at spille med om millioner af kroner når WPT Grand Prix Paris atter slår dørene op for en turnering af en helt særlig klasse.

Konto hos Party Poker

Få desuden op til $500 i bonus når du åbner en konto hos Party Poker og optjen op til 50 % i rakeback via det store VIP program! brug Party Poker bonuskode RIDE500 for maksimum bonus.