Kom med til Irish Winter Festival hos Paddy Power Poker

Hvad vil du helst? Lave puslespil eller spille poker i Irland?

Hvis du godt kunne tænke dig at komme med til Irish Winter Festival er det ved at være absolut sidste udkald. Fra nu af og frem til den 27. oktober har du mulighed for at vinde en komplet pakke til den store event der bliver spillet i Dublin. Det kan derfor være en rigtig god ide at få oprettet en konto hos Paddy Power Poker inden så længe, så man kan spille sig til et af de mange sæder som garanteres i de daglige satellitturneringer.

40 sæder garanteres

Med de kommende turneringer i den næste tid vil Paddy Power Poker garantere 40 sæder der hver har en værdi af €1100, og selvom at prisen for disse kvalifikationsturneringer ligger i den høje ende, finder du masser af Step turneringer og lignende der gør at du kan spille med om flere af de mange sæder for meget billige penge. Dette er således en glimrende mulighed for at komme med til eventen uden at skulle have alt for mange penge op af lommen.

Vind €20.000 turneringssponsorat

Hvis du bliver den spiller som har kvalificeret sig til IWF hos Paddy Power Poker, og er den sidste levende mand i turneringen vil du modtage et sponsorat på €20.000. Dette beløb kan frit bruges på at spille med i WSOP, EPT, WPT eller andre live turneringer rundt omkring i verden, så man kan roligt sige at der er ekstra værdi for de spillere som vinder deres pakke til Irish Winter Festival online hos Paddy Power Poker.

$2000 sign up bonus

Er du ikke kunde hos Paddy Power Poker endnu kan du med fordel oprette din konto med det samme og modtage en bonus på op til $2000. Dette er en 200 % bonus der betyder at et indskud på $1000 er nok til at få den fulde bonus. Derudover vil du også få adgang til særlige freerolls som er forbeholdt nye indbetalende kunder.