Isildur1 taler ud om SuperStar Showdown hos PokerStars

Det er blot et par uger siden at verdens største pokersite PokerStars valgte at annoncere deres seneste medlem af Team PokerStars Pro som viste sig at være den  svenske spiller Isildur1 som fremover ville repræsentere sitet og udelukkende spille hos PokerStars.

Vandt og tabte $5.000.000 på rekordtid.

De fleste husker nok Isildur1 for sine hæsblæsende uger i slutning af 2009 hvor han både vandt og tabte mere end $5.000.000 på rekordtid da han satte de største profiler i stævne i både No Limit Texas Hold’Em og Pot Limit Omaha. Desværre sluttede eventyret som bekendt hurtigt da Isildur1 tabte mere end $4.000.000 i en enkel session mod Brian Hastings der for alvor fik skovlen under svenskeren, og siden har det været småt med omtale af den svenske spiller.

Man kan dog ikke benægte at Isildur1 fik en fremragende start hos PokerStars hvor han på blot en enkelt dag vandt $300.000 på $25/$50 PLO bordene, for derefter at tabe det hele og mere til den amerikanske pro Phil Galfond.

SuperStar Showdown.

Der var dog stadig en smule ære at redde da Isildur1 gik i gang med den store SuperStar Showdown promotion hos PokerStars hvor han skulle dyste mod Isaac Haxton i en No Limit Texas Hold’Em duel på fire borde med taksterne $50/100. Til trods for at de to herrer blot skulle spille 2.500 hænder før vinderen var kåret, blev det til endnu en store øretæve til Isildur1 der tabte mere end $40.000 i duellen, og dermed har starten for det svenske fænomen altså været alt andet end prangende.

Selv beklager Isildur1 sig over at Haxton skulle have været yderst heldig mod ham, og han virker som en mand der for alvor er klar til at dyste mod flere af de store profiler i den store SuperStar Showdown promotion hvor alle kan få lov til at udfordre Isildur1 til en omgang heads-up.

Isildur1 mener ikke Haxton er særligt god.

Svenskeren fortalte blandt andet følgende efter kampen var tabt

“Jeg vil gerne spille mod denne fyr igen. Jeg føler ikke han var særligt god, og han fortjente ikke at vinde.”

Hvorvidt Isildur1 får mulighed for at få hævn over Isaac Haxton er ikke til at vide, men mon ikke vi kommer til at se meget mere til svenskeren i den kommende tid.

Spil hos PokerStars. Få Bonus her!