Husk at spille fornuftigt poker

Der høres dagligt om puljer på adskillige millioner kroner som skifter hænder på Full Tilt Poker, når de online poker professionelle går til vaflerne.

Ligeledes fokuseres der i medierne utroligt meget på penge og gevinster og det er på sin vis let at miste fodfæstet, når det hele altid drejer sig om millioner – milliarder som Børge fra Olsen Banden nok ville have udtrykt det.

Online poker er et fængslende spil og en fantastisk god hobby som både er spændende og intellektuelt stimulerende idet at man altså er nødt til at bruge de små grå i kampens hede. Det er desværre også virtuelle penge og når man ikke lige skal sidde og vride sig og tælle hundredekrone sedler op, kan det let ende med at man egentligt taber mere end godt er.

Bankroll.

Det er derfor en ret god øvelse altid lige at notere sig hvor meget et indskud på et bord egentligt er værd i danske kroner. Dette for at få noget realitetssans ind i spillet og ikke bare sætte sig på et $1-$2 No Limit bord hvis ens bankroll er på en 400-500 dollars.

Mange spillere indser sjældent at et bord med blinds på $1-$2 rent faktisk indebærer at man kan tabe pots hvor ens egen andel af puljen udgør mere end 1000 kroner og sandt at sige er det vel de færreste som har økonomi til at tabe mange puljer af den størrelse på en måned.

Spil fornuftigt.

Spil fornuftigt når du spiller online poker og husk altid at det er rede penge der spilles med selvom disse findes på en online poker konto.

Har du interesse i at se de største spil på nettet så findes der et pokerrum som i særklasse har store puljer. Lav en konto hos Full Tilt Poker og se millioner af kroner skifte hænder på daglig basis.

Få op til $600 i bonus. Download Full Tilt Poker.