Fortune Poker EUR 75.000 pokerturnering

Fortune poker giver dig mulighed for at deltage i en særlig headhunter turnering med €75.000 garanteret præmie i puljen. Deltag i denne pokerturnering den første søndag hver måned.

Første søndag i hver måned

Den første søndag i hver måned åbner Fortune Poker dørene op for en helt speciel headhunter online pokerturnering, med intet mindre end €75.000 i garanteret præmiepulje. Til jer der ikke ved hvordan en headhunter pokerturnering foregår, betyder det kort og godt at, man får kontant betaling for at slå modstander ud. I headhunter turneringerne om søndagen belønnes man med €30 for hver modstander man ekspederer ud af turneringen og man skal derfor altid holde lidt øje med om en kombattant har en lille stack idet man kan kalde med mange flere hænder end normalt grundet at man får ekstra penge for at nakke andre.

Headhunter poker turnering.

Fortune Pokers headhunter poker turnering, er derfor en ekstra saftig online pokerturnering med masser af værdi i. Fortune Poker har sørget for at, der er tid til en masse god poker, med en lækker dyb blind struktur på 15 minutter per blind niveau, og en start stack på hele 5.000 start chips. Til dem der måske synes at et indskud på €160 er i overkanten af hvad ens pokerkonto tillader, så kan man hos Fortune Poker, også kvalificere sig til denne online pokerturnering, via en af Fortune Pokers mange kvalifikationsturneringer der kører dagligt. Ydermere er der ofte et overlay i denne turnering og der er ganske enkelt god ide i at få kvalificeret sig til denne turnering.

Fortune Poker konto.

Ønsker du at deltage i Fortune Pokers headhunter online pokerturnering, men endnu ikke har en Fortune Poker konto, kan du med fordel oprette den igennem her på siden. Her kan du nemlig få en fed sign up bonus på 200 % op til hele €1.000 plus at nye kunder som indsætter penge før november måned også får adgang til en gratis turnering med hele €25.000 i præmiesum.

Lav konto i dag!