Floorball – en sport for alle folk i alle aldre

Floorball er en sport som vokser sig større og større i Danmark, år efter år. De fleste af os har prøvet at spille det i skolen, men nu griber Floorball om sig som en motionssport for voksne og børn i alle aldre.

Vi inviterede Christian fra Rungsted-Hørsholm Floorball Klub til at indvie os i den fantastiske Floorball-verden og livet i en lille, levende Floorball-klub. Det kom der dette gæsteblog indlæg ud af:

 

Floorball – en sport for alle

Floorball er en begyndervenlig stavsport. Måske kender du den allerede den hvide bold med huller fra idrætstimerne? Den er et hit hos både lærere og elever, fordi den er intens, sjov og simpel.

Alle kan være med. Det er en grundlæggende værdi hos os i Rungsted-Hørsholm Floorball Klub. Vi har et stort udvalg af hold til både voksne og børn, så du kan være med uanset ambitionsniveau og alder.

Alle kan få lov til at prøve 2 træninger gratis for at finde ud af om sporten er noget for dig. Vi stiller naturligvis en stav til rådighed indtil man selv har fået købt sig en stav.

Ved indmeldelse i Rungsted-Hørsholm Floorball Klub får alle nye ungdoms medlemmer en ny stav eller et gavekort til Copenhagen Floorball Center, hvor man selv kan gå ind og købe en stav.

 

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub havde i sidste sæson 20 år jubilæum, og dermed en af landets ældste floorball klubber. Klubben har de sidste to år oplevet en eksplosiv udvikling i medlemstallet og er på rekordtid, vokset sig til en af de største og mest aktive floorball klubber i Danmark.

 

I Rungsted-Hørsholm Floorball Klub arbejder vi ud fra følgende værdier:

  • Respekt: alle behandles med respekt, herunder holdkammerater, modstandere, dommere og trænere.
  • Fællesskab: alle modtager og bidrager lige til fællesskabet – ingen over klubben og fællesskabet.
  • Glæde: alle har et ansvar for ved egen adfærd at udbrede glæden ved at mødes og dyrke sport i fællesskabet.
  • Økonomisk ansvarlighed: alle væsentlige økonomiske beslutninger skal understøttes af relevante analyser og må på ingen måde medfører en risiko for klubbens fortsatte eksistens

 

På alle klubbens ungdomshold oplever i stigende grad opbakning fra forældrene, som er med til skabe nogle rigtig gode rammer for børnene.

Derfor bliver hver træning også en rigtig god oplevelse for alle parter, som er involveret. Klubben havde de to mindste årgange U7 og U9 med ude til flere stævner, hvor forældrene også bakkede flot op og derfor var der ofte stort overtal af orange trøjer til micro’ernes floorball stævner.

 

Mere fokus på Floorball for piger og kvinder

Til den nye sæson vil Rungsted-Hørsholm Floorball Klub sætte meget mere fokus på pige og damefloorball, for at sikre en mere balanceret fordeling af kønnene i klubben. Faktisk har klubben i år oprettet rene pige ungdomshold, for at kunne give pigerne en mere målrettet træning til deres behov.

Fokus vil der også være på klubbens damehold, som også godt kan bruge flere spillere. Og i sidste sæson var der flere nye spillere nede og snuse til floorball sporten.

 

Floorball for motionister

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub startede i sidste sæson et motionshold op, som kun træner. På dette hold er det primært fædre til klubbens ungdomsspillere, som render og rundt og hygger sig.

Holdet blev faktisk oprettet på opfordring fra et par forældre, som selv var blevet bidt så meget af floorball, at de simpelthen selv måtte igang med spille floorball.

 

Floorball er lig med fællesskab

Det er lykkedes for klubben at skabe en god dynamik i mellem de fleste hold og derfor er der også et enormt leben og stærkt fællesskab når man kommer i hallen til floorballtræning. Alle snakker med alle og er rigtig gode til at hjælpe hinanden, hvis der skal bøjes et blad på en floorballstav, eller man lige skal have hjælp til en øvelse.

RUNGSTED-HØRSHOLM FLOORBALL KLUB ER FOR ALLE.

Besøg Rungsted-Hørsholm Floorball Klub online >>