Europa League – Randers vs Rubin Kazan

europa_league-300x168Kvalifikationen til årets gruppespil i Europa League er nået til 3.runde. Randers tager i aften imod det russiske storhold Rubin Kazan og det kan kun blive en spændende kamp. Randers er tvunget frem for at lave et godt resultat, hvis de vil have nogen chance samlet og Rubin Kazan er alt for gode til at spille pindsvinefodbold. Dermed er vi allerede inden kampstart garanteret to offensive mandskaber, der er kommet for at spille bold.

Begge hold har fået en middelmådig start på sæsonen med et par uafgjorte. Kazan har dog formået at slå Zenit undervejs og i det hele taget mødt stærkere modstand end Randers har. Det er måske et meget godt pejlemærke for styrkeforskellen i aftenens opgør.

Indenfor de sidste 5 år har Rubin Kazan vundet den russiske Premier League 2 gange, foruden den russiske cup en enkelt gang. Derudover har de røde Kazan-spillere været fast bestanddel af europæisk fodbold i mange år efterhånden.

Randers er ikke i nærheden af den klasse, men David slog Goliat i Bibelen, og en del af charmen i fodbold er, at der sker store overraskelser af og til. Det kan meget vel være, at Randers kan få lov til at stå for den næste af den slags.

Randers får dog brug for alle marginaler i aften for at få et resultat, der giver håb om videre avancement, så er du i nærheden, så smut endelig forbi Auto-C Park i Randers og giv din støtte. Kampen starter kl 18:30. Kan du ikke være på stadion, så kan du følge den på 3+.