Durrrr Challenge genoptages muligvis de kommende dage

Efter en katastrofal start for den amerikanske superstjerne Tom ’Durrrr’ Dwan i hans store Million Dollar Challenge mod amerikaneren Daniel ’Jungleman12’ Cates har der ikke været megen action blandt de to herrer. Duellen startede som sagt frygteligt for Dwan der lige nu har et minus på ca. $700.000 mod Daniel Cates der kan se frem til en ekstra bonus på $1.000.000 hvis han kan holde den gode stime som han har været genstand for i starten af den store udfordring.

Durrrr har spillet i Macau.

Tom Dwan skrev under et high-stakes cashgame hos Full Tilt Poker at han var meget ked af at de to herrer ikke har fået spillet mere end de har gjort, og det kan måske skyldes at Dwan var at finde i nogen af de højeste officielle cash-games nogensinde der foregik i byen Macau i Kina de forløbne 2 uger.

Stor uenighed om hvem der er bedst.

Efter den store udfordring gik i gang har der været ondt blod mellem Dwan og Cates da Cates har udtalt han mener han har en fordel mod Dwan der er totalt uenig i den påstand. Et stort ego følger ofte med når det er de største hajer i poker verden der går i clinch, men måske følte Dwan sin stolthed ekstra såret fordi han har været i spillet så længe og vundet millioner af dollars, modsat Daniel ’Jungleman12’ Cates der først for alvor dukkede op tidligere på året da han delte den ene lussing efter den anden ud på de højeste No Limit Texas Hold’Em med stor succes.

Det blev til en længere chat mellem Dwan og Cates, og efter alt at dømme aftalte de to herrer at snakke videre på det populære chat program AIM, hvor de yderligere detaljer for hvornår udfordringen skal genoptages.

Dwan skal i hvert fald have vendt skuden hvis han skal håbe på at være i plus når de 50.000 hænder er spillet, ellers må han høste op med yderligere $1.000.000 til Daniel Cates.

Følg med i Durrrr Challenge her