Doyle Brunson laver sit eget Mount Rushmore

Doyle Mount tushmoreDoyle Brunson opdaterer jævnligt både Twitter og sin pokerblog, og i det sidst nye indlæg på bloggen har pokerens gudfar sammensat sit eget Mount Rushmore. Dette  som en pokerens pendant til de ellers så berømte klippeskulpturer i South Dakota.

I stedet for Abraham Lincoln, George Washington, Ted Roosevelt og Thomas Jefferson har Brunson indsat de 4 spillere han selv synes har har været i blandt de dygtigste og mest betydningsfulde gennem tiderne.

De fire spillere

Johnny Moss

“Man ville aldrig kunne ikke komme uden om Johnny Moss, i og med han har bidraget med så virkeligt meget. Poker I sin nuværende form ville være afgået ved døden i Texas hvis ikke Johnny havde eksisteret som pokerspiller og faktisk er det også hans fortjeneste at pokeren kom til Nevada og Las Vegas.”

Walter ‘Puggy’ Pearson

“Pug havde et større dyrisk instinkt end nogen anden, jeg har kendt. Han blev ufortrødent ved, indtil WSOP endelig blev anerkendt, så han skal afgjort også med.”

David ‘Chip’ Reese

“Chip var simpelthen den bedste all round-spiller, jeg nogensinde har mødt. Han var samtidig én af de bedste ambassadører for pokeren på grund af hans attitude. Han ville spille mod hvem som helst. Ingen havde noget dårligt at sige om Chip.”

Brian ‘Sailor’ Roberts

“Mange vil ikke være enige i dette valg. Hvis du ikke kendte ham, da han var ung, så kan du ikke forestille dig, hvilket talent, han havde. Han spillede alle spil, men var specielt god til NL Hold’em. Jeg tror rent faktisk, at han kunne havde været blevet den bedste igennem tiderne, hvis han havde haft større dedikation. Han bukkede under for verdenens fristelser og fik aldrig den ros, han fortjente.”

Om spillere fra den yngre garde som Phil Ivey, Daniel Negreanu og måske vores egen Gus Hansen skriver Brunson:

“Jeg udelod de unge spillere. De kan lave deres eget om 20 eller 30 år.”

Af unge spillere som du om 30 år kommer til at se som Poker Mount Rushmore2 kunne Viktor Blom, Daniel Negreanu, Phil Ivey og måske endda Gus Hansen let komme på tale da de alle gennem de sidste mange år har haft en vis betydning for især online poker og kendskabet til poker.