Deltag i USD 50000 freeroll hos Party Poker

Til februar afholder Party Poker en gigantisk freeroll turnering hvor du kan spille med om mere end en kvart million kroner. Vejen dertil er ikke nødvendigvis forbundet med omkostninger, for hvis du laver et indskud med koden RAKEFREE til din konto i januar måned vil du nemlig modtage en billet til turneringen samt en 100 % reload bonus på op til $100 i gratis kontanter. Det er derfor næsten dumt ikke at deltage, og det kræver kun at du indsætter $50 eller mere før at du får både billetten og bonussen.

Voldsom præmiepulje

Med en garanteret præmiepulje på $50.000 bliver dette en af de bedste freeroll turneringer nogensinde hos Party Poker, og det forventes også at tusindvis af spillere vil være med. Du kan dog sørge for at være et skridt foran dine modstandere og få fat i din billet hurtigst muligt så du også er sikker på at være med når det hele kører af stablen den 5. februar 2012. Her vil de mere end 250.000 danske skattefrie kroner nemlig blive fordelt iblandt de spillere der gør det bedst, og hvis du er en af dem kan du se frem til en klækkelig gevinst.

Lave et indskud nu

Det har derfor aldrig været mere attraktivt at blive kunde hos Party Poker, så det er en god ide at få lavet et indskud med det samme. Hvis du som ny kunde benytter dig af koden RIDE500 vil du desuden også få en stor sign-up bonus som du kan spille fri før du får din reload bonus. Denne bonus udbetales i 10 portioner af $50 som let indløses ved at optjene Party Points der tildeles din konto for al den rake du bidrager med i alle typer af ægte penge spil.

Lav et indskud nu og få værdien!