Deltag i 50 Seat Frenzy hos Party Poker

Hver søndag bliver der skruet op for både pengepræmierne og tempoet når Party Poker inviterer til deres store $200.000 garanterede søndagsturnering. Hvis det lyder som noget du gerne vil være en del af kan du med fordel vinde et sæde til turneringen for en brøkdel af hvad det ellers koster at købe sig direkte ind.

Kval-turnering om lørdagen

Party Poker er nemlig vært for en stor satellitturnering hver lørdag aften hvor hele 50 sæder til den store søndagsturnering vil være garanteret. Dette er din chance for at få en plads i en af de største og mest populære faste online turneringer på internettet.

Med hele 50 garanterede sæder der hver har en værdi af $200+$15 er det virkelig en god ide at prøve kræfter med denne online finale og det smarte ved det hele er at den kun koster $15 at være med i. Derfor har de fleste spillere råd til at registrere sig og hvis du skulle være så uheldig ikke at vinde et sæde, har Party Poker alligevel masser af muligheder for hvordan du kommer billigt med. Udover denne store turnering er der nemlig satellitturneringer døgnet rundt som kan sikre dig et sæde, så der er rig mulighed for at komme billigt med.

Party Poker er skattefrit

Benyt denne glimrende chance for at komme med til den store $200.000 garanterede turnering hvor vinderen vil tage mere end $40.000 med sig hjem hver eneste uge. Husk desuden at alt hvad du vinder hos Party Poker er komplet skattefrit, så det er endnu en god ting som man kan glæde sig over.

Opret dig hos Party Poker allerede nu med koden RIDE500 og så vil du også få fat i en 100 % match bonus på op til $500 på din første indbetaling. Oplev fordelene og besøg Party Poker nu!