Deltag i 2 store rake races hos Mermaid Poker

Mermaid Poker er nu også klar til at give dig ekstra meget værdi for dit spil i november måned. Her finder du intet mindre end 2 vilde rake races der hver har €5000 i puljen, og det smarte ved disse races er at de kun kører i 48 timer.

Du behøver derfor ikke sidde klistret til skærmen i en hel måned for at vinde en af de store præmier, og det er formentlig et koncept som vil vinde stor popularitet blandt de tusindvis af spillere som allerede har fået øjnene op for Mermaid Poker.

Kræver tilmelding

For at være med i disse to €5000 Cash Game Sprint Races hos Mermaid Poker er det nødvendigt at man tilmelder sig via deres underside kaldet The Player Zone. Her kan du finde statistisk omkring dit spil og tilmelde dig deres mange konkurrencer og kampagner, og det tager kun et enkelt klik før du er med i denne promotion. Herefter gælder det bare om at spille så meget cash game som overhovedet muligt i perioden 5. november 00.01 – 6. november 23.59 og igen fra den 19. november 00.01 og til den 20. november 23.59. De 50 mest aktive spillere vil vinde en kontant præmie.

Kun cashgames tæller med

Det er kun den rake du genererer på cashgame bordene i de udvalgte perioder der tæller med i den samlede stilling, så det er vigtigt at være opmærksom på dette inden man går i gang med en lang session og forhåbentlig bliver vinderen af et af disse rake races.

Vær desuden opmærksom på at nye kunder kan spille en 200 % bonus på op til €1000 fri hos Mermaid Poker, så hvis du endnu ikke er kunde kan du sætte ekstra krydderi på dit spil og frispille din bonus imens du deltager i denne kampagne.

Få Mermaid rakeback her!