Bliv VIP spiller hos Betsafe Poker gratis

Det er herligt at spille poker. Specielt online poker har vundet stor glæde blandt pokerspillere i hele verden de sidste mange år, men desværre er det de færreste udbydere der behandler deres kunder godt nok.

Godt tilbud fra Betsafe Poker.

Som pokerspiller i dagens Danmark bør man ikke gå på kompromis med en god aftale der sikrer en maksimal værdi. Derfor kan det være en god ide at undersøge de mange tilbud som findes rundt omkring. Et af de absolut bedste tilbud for danske pokerspillere er uden tvivl Betsafe Poker. Med en position som et af de største pokersites på det store OnGame netværk, er Betsafe Poker din garanti for god underholdning, høj sikkerhed og masser af kontante fordele hver måned.

Stor sign-up bonus til nye spillere.

Nye spillere hos Betsafe Poker kan med fordel få en stor sign-up bonus og samtidigt deltage i en gratis Betsafe pokerturnering. Du bestemmer selv hvor stor en bonus du vil have, og alt hvad du herefter skal gøre er at spille din bonus fri. Udover de store og gavmilde sign-up bonusser kan du også blive en del af det store VIP program som Betsafe Poker har. VIP programmet tilgodeser loyale spillere med store månedlige præmier, og VIP programmet er således en slags valueback aftale som indirekte er rakeback. Din månedlige udbetaling afhænger af dit optjente VIP niveau, og jo flere point du optjener jo mere vil du modtage i rakeback hver eneste måned.

Læs om tidligere Betsafe Poker promotions.

VIP hos Betsafe.

VIP programmet er opdelt i 4 forskellige niveauer med hver deres krav. Silver niveauet giver spilleren 8-12 % i cashback, mens Diamond Elite giver spilleren hele 30-40 % i cashback hver måned. Det store VIP program er yderst nemt at forstå og har relativt lette krav. Dermed er Betsafe Poker det oplagte valg til pokerspillere som leder efter en god aftale og som samtidig ikke vil gå på kompromis med hverken kundeservice eller et stort udbud af spil.

Opret dig som spiller hos Betsafe Poker i dag og få din valgfrie sign-up bonus og få cashback hver måned!

Bliv VIP medlem hos Betsafe her!