Betsafe giver op til 1000 kroner i skattefri sportsbonus

betsafe bettingHvis du kunne tænke dig, at få op til 1.000 kroner du kan spille odds for. Så skal du bare oprette en ny sportsbetting konto hos Betsafe, og lave en indbetaling.

Hvis du bare laver en gratis Betsafe sportsbetting konto, og derefter går til cashieren og laver dit første indskud. Så vil Betsafe automatisk fordoblet dit første indskud med 100 % op til 1.000 kroner. Dette er et super tilbud, som alle de nye kunder automatisk er berettiget til.

Det er kun denne ene gang, at man kan få matchet sit indskud med op til 1.000 kroner hos Betsafe. Det er derfor en rigtig god ide, at overveje sit første indskud en ekstra gang. Hvis du gerne vil have maksimum sportsbonus fra Betsafe, så skal du indskyde 1.000 kroner eller mere.

Det nytter ikke noget, at man kun laver et indskud på 150 kroner, hvis man vil have en større Betsafe sportsbonus. Du bestemmer faktisk selv hvor stor en indbetalingsbonus du vil have.

Så snart du har lavet dit indskud, vil du i efter et par sekunder, både kunne se dine egne penge og bonussen stå og vente på dig hos Betsafe. Herefter kan du frit bestemme, hvilke spil du vil bruge pengene på. Der ikke krav om at pengene skal bruges på en bestemt sportsgren, eller du skal satse dem alle på en gang.

Der findes langt over 1000 forskellige spil du kan spille hos Betsafe, så du kan helt sikkert finde et spil du kan spille på. Du behøver ikke at være den store sportsfan, for at kunne oddse hos Betsafe. Der er masser af hjælpemidler hos Betsafe, som gør det muligt for alle at finde et kvalificeret spil.

Husk at det er 100 % gratis at blive kunde hos Betsafe, og indbetalingsbonussen bliver aktiveret med det samme, uden at du skal skrive en bestemt Betsafe bonuskode. Det kan faktisk ikke være nemmere, så alle burde kunne finde ud af at registrere sig som kunde, og hente den solide Betsafe sportsbetting bonus på op til 1.000 kroner.

[maxbutton id=”1″]