Bankroll Booster turnering hos Party Poker

Hver søndag har du som kunde hos Party Poker, mulighed for at deltage i den store ugentlige $5.000 Bankroll booster online turnering. Vind din andel af $5.000.

Vidste du godt, at du hver søndag efter søndag, kan deltage i en stor online turnering hos Party Poker hvor du kan vinde din andel af hele $5.000, og hvor det bedste ved det hele er, at du ikke skal betale en eneste krone for at deltage. Det er som sagt gratis at deltage i Bankroll Booster turneringen hos Party Poker, så længe man enten har foretaget en indbetaling i ugens løb med Party Poker bonuskoden BOOSTER. Eller man har været i stand til, at optjene bare 5 party point i ugens løb, ved at spille online poker for ægte penge hos Party Poker. Det må siges at være nogle yderst rimelige krav, som selv de fleste vil kunne leve op til uden de store problemer. Der er rent faktisk 2 andre måder, hvor på man kan kvalificere sig til den ugentlige Bankroll Booster turnering.

  1. alle nye kunder hos Party Poker, der i ugen op til laver sin første indbetaling, er automatisk kvalificeret til at deltage en af de daglige kvalifikations turneringer til Bankroll Booster turneringen. Der vil være en plads i Bankroll Booster turneringen, til de 50 bedste spillere fra kvalifikationsturneringen.
  2. Det er også muligt, at købe sig ind i en af de daglige Bankroll Booster kvalifikations turneringer, hvis man blot betaler 1 party point i indskud. Herfra vil de 25 bedste spillere, sikre sin billet til Bankroll Booster turneringen i kampen om deres andel af $5.000.

Det er altså relativt nemt, at komme til at deltage i de ugentlige Bankroll Booster turneringer, hvor man altså kan spille med om den samlede garanteret præmiepulje på $5.000, som oven i købet også er 100 % skattefrie. Udover du får adgang til Bankroll booster turneringen som ny kunde, vil du med Party Poker bonuskoden RIDE500, kunne få 100 % op til $500 i velkomstbonus fra Party Poker. Der er altså rigtig mange fordele ved at oprette sig som kunde hos Party Poker, udover at man bliver kunde hos verdens næst største online pokerrum, hvor der altid er masser af trafik.

Spil Bankroll Booster turnering her!