Alex KP i ny stor online triumf

Søndag skulle vise sig at blive en af de helt gode af slagsen for den unge komet Alexander Petersen. Her sikrede han sig nemlig en af karrierens største bedrifter da han blev nummer to i den store TCOOP serie som netop er blevet afsluttet hos PokerStars. I den dyre $2100 turnering blev det lige ved og næsten for den unge silkeborggenser på en flot anden plads, men det var faktisk ham der tog den største bid af kagen. Med fire spillere tilbage blev der nemlig indgået en deal der betød at Alex KP var sikret $239.104,29.

Heads up om $10.000

Efter at den store deal var blevet vedtaget, var det nemlig besluttet at de to sidste spillere skulle konkurrere om yderligere $10.000 og den endelige TCOOP titel. Her glippede det dog for Alex da han sendte Konge-7 til midten og fik et kald fra nordmanden ”icallany” der kunne betale med to esser. Ingen hjælp til Alex, og så var det nordmanden der kunne rejse sig som vinder, men på trods af det fik Alexander Petersen altså $30.000 mere end sin modstander, så helt skidt var det dog ikke.

En glad herre

På trods af at beløbet fra denne TCOOP turnering blev en smule mindre end det beløb der blev vundet sidste år da Alex KP vandt en WCOOP turnering, var det dog en stor bedrift alligevel. Det var en meget glad og positiv herre som blev fanget senere på aftenen og kunne berette om vejen til den store præmie. Han ville dog gerne have gået hele vejen, men engang imellem må man også nøjes med mindre når selv kongen med øksen ikke kan holde hjem.

Der skal lyde et stort tillykke til Alex med den fornemme præstation og de mere end 1.3 millioner danske kroner der fulgte med.

Prøv selv PokerStars nu