10 danskere er klar til EPT London Main Event

Danskerne er efterhånden ved at have indfundet sig til den store EPT London Main Event turnering som løber af stablen i dag i Englands hovedstad. Her skal de skal dyste om millioner af kroner mod resten af feltet ved den store årlige turnering som er vokset kontinuerligt siden starten.

730 deltagere.

Sidste års udgave af EPT London blev en stor succes og arrangørerne kunne tilfreds notere at 730 spillere havde fundet vej til poker turneringen, der sikrede en førsteplads på £850.00 som amerikaneren Aaron Gustavsson tog sig kærligt af da han gik hele vejen efter utroligt flot finalebordsspil.

Nu har Danmark igen chancen for at kunne tage endnu en EPT hjem til fædrelandet. I alt 10 danske spillere er bekræftede som deltagere i den store turnering. Med den form som der har været blandt danskerne på det seneste så er forventningerne til et godt resultat ikke helt ude i hegnet.

10 danskere til start

Listen indeholder flere af de største danske navne og tæller følgende personer>

Jakob Brun
Christian ’Frimærket’ Grundtvig
Martin Bjerring Hansen
Mickey ’Mement_Mori’ Petersen
Frederik Brink Jensen
Danny Neess
Allan Bække
Jonas Tulkaz Klausen
Jannick Bajawa Wrang
Theo Jørgensen

Alt i alt må det siges at være et ganske fornuftigt dansk lineup, og mon ikke danskerne efterhånden er ved at være sultne efter triumf igen. Dog skal man holde sig for øje at feltet til European Poker Tour i London hører til de absolut bedste idet det turneringen afholdes lige efter WSOPE som har tiltrukket mere eller mindre samtlige verdenstjerner.

Danskerne ønskes held og lykke ved EPT London Main Event.